Modifica setarile cookie
Toate categoriile

În ce stare sunt cei patru copii din Țăndărei spălați de mamă cu insecticid. Femeia voia să-i scape de păduchi

Your browser doesn't support HTML5 video.

Caz șocant în Țăndărei, judetul Ialomița. Patru frați au ajuns la spital după ce mama lor i-ar fi spălat cu o substanță chimică destinată strict animalelor, pentru tratarea unor boli de piele.

Starea copiilor s-a degradat treptat, așa că au foist transferați de urgență la spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală.

Cei patru copii cu vârste cuprinse între un an și 17 ani s-au simțit rău după ce au fost spălați cu o soluție pe care fermierii o folosesc pentru a trata de râie animalele. Mama lor voia astfel să-i scape de păduchi.

Cel mai rău s-au simțit frații mai mici, un băiețel de un an și o fețită de 3 ani. Aveau dureri de cap și vărsături, așa că au fost duși la spitalul din Țăndărei.

Pentru că starea de sănătate a mezinului s-a agravat, medicii au decis să îl transfere la spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală.

În câteva ore însă, și frații mai mari au început să se simtă tot mai rău. Așa că au fost duși și ei la București, iar acum starea lor de sănătate este stabilă.

Direcția de asistență socială din Ialomița a deschis o anchetă pentru a vedea ce s-a întâmplat în familie și cum a ajuns mama copiilor să îi trateze cu soluția de uz veterinar.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult