Modifica setarile cookie
Toate categoriile

În ce stare este Mario Iorgulescu. Medicii, nevoiţi îl sedeze încontinuu

Your browser doesn't support HTML5 video.

Fiul preşedintelui LPF este în continuare în stare gravă, fiind internat la Spitalul Elias din Capitală după accidentul de la sfârşitul săptămânii trecute.

Potrivit unor surse medicale, starea lui Mario Iorgulescu este gravă. Fiul preşedintelui LPF este la terapie intensivă, în comă, fiind intubat și ventilat mecanic. În fiecare zi medicii îi opresc sedarea și dă semne că înțelege, apoi îl sedează la loc.

Sâmbătă noaptea, mașina condusă de Mario Iorgulescu a lovit o altă mașină. Șoferul, un tânăr de 24 de ani, tatăl a doi copii, a murit pe loc.

Deși au deschis deja un dosar de cercetare penală, anchetatorii îl vor pune sub acuzare pe Mario Iorgulescu pentru ucidere din culpă abia după ce îl vor audia. 

Testele făcute de medicii legişti au arătat fără dubii că el se urcase la volan băut şi drogat. Rezultatele acestor analize vor agrava acuzaţiile din dosar.

Raportul nu este încă finalizat, dar datele preliminare arată că la prima examinare, Mario Iorgulescu avea o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge, iar la a doua examinare, 1,76 g/l alcool pur în sânge - ceea ce denotă că în momentul accidentului alcoolemia ar fi putut fi uriaşă, chiar 2,20 g/l alcool pur în sânge - atât de mare, încât se apropie de pragul comei alcoolice.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult