Modifica setarile cookie
Toate categoriile

În ce stare e bebeluşul Andreei Bălan, după ce ea a făcut stop cardiac în timpul naşterii

Your browser doesn't support HTML5 video.

Momente extrem de dificile pentru cântăreaţă Andreea Bălan. Artistă a intrat în stop cardio respirator în timpul unei operaţii de cezariană la spitalul Sanador din Capitală. Medicii au resuscitat-o şi artistă a adus pe lume o fetiţă sănătoasă.

Andreea Bălan a născut, luni, la un spital privat din Capitală. În timpul operației de cezariană, cântăreața a suferit un stop cardiac. Clara, a doua fetiţă a artistei, a venit însă pe lume perfect sănătoasă. Echipa operatorie a intervenit imediat iar apoi starea ei de sănătate s-a ameliorat și acumeste stabilă. Rudele au venit şi au vorbit cu ea, transmite corespondentul ProTV Cătălin Radu Tănase

De asemenea, Andreea este supravegheată de o echipă medicală, fiind în continuare la secția de Terapie Intensivă.

Cristian Pandrea, purtător de cuvânt al spitalului Sanador la care se află Andreea Bălan a precizat că este vorba de un incident rar şi care e puţin probabil să fie decelat la investigaţii.

”Incidentul care s-a petrecut în timpul operației cezariene este unul foarte rar, care nu poate fi prevăzut prin investigațiile anterioare, undeva 1 la câteva zeci de mii de cazuri” - a spus medicul. 

Citește și
Andreea Balan
Andreea Balan, comparata cu Pamela Anderson. Cum a pozat vedeta la marginea unei piscine

George Burcea, partenerul cântăreței Andreea Bălan, a anunțat luni pe Facebook că fetița pe care Andreea a adus-o pe lume este sănătoasă. Cei doi mai au o fetiță, în vârstă de 2 ani.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult