Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Impact violent între un autoturism și un camion, în județul Vaslui. Unul dintre șoferi e în stare critică

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat de 70 de ani a trecut prin momente de cumpănă pe o șosea din Vaslui. Autoturismul pe care îl conducea a ajuns pe celălalt sens de mers, unde a lovit un camion, apoi a fost aruncat în șanț.

Rămas captiv în vehicul, bătrânul a fost recuperat de pompieri și dus la spital în stare critică.

Mașina condusă de bărbatul în vârstă de 70 de ani a ajuns în șanțul de pe marginea drumului după ce a intrat cu putere în camion.

Participant la trafic: "Ar fi intrat pe contrasens. Nu a mai avut timp să se redreseze nici camionul. După cum se vede, camionul a încercat să ia mult dreapta”.

În urma impactului violent, bătrânul aflat la volanul autoturismului a rămas captiv între fiare și a fost nevoie de intervenția pompierilor. Operațiunea militarilor a fost una dificilă, pentru că starea de sănătate a omului era fragilă.

Dr. Dan Ungureanu, SAJ Vaslui: "Șoferul a fost găsit încarcerat la volan în șoc hemoragic și traumatic, cu multiple leziuni grave. După descarcerare, acesta a fost stabilizat de echipajele medicale, apoi a fost transportat în regim de urgență la Spitalul Județean de Urgență Vaslui”.

Citește și
Cinci tineri din SUA au provocat un accident de circulație grav, chiar în timp ce erau urmăriți de poliție
Cinci tineri din SUA au provocat un accident de circulație grav, chiar în timp ce erau urmăriți de poliție

Din cauza accidentului, circulația în zonă a fost blocată zeci de minute, iar pe șosea s-au format coloane de mașini care s-au întins pe mai bine de cinci kilometri.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și continuă cercetările.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult