Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Impact nimicitor: Doi morți și un rănit grav după un accident, în Hunedoara

Doi oameni au murit şi unul a fost grav rănit, miercuri, în urma unui accident rutier produs pe DN 66, în județul Hunedoara.

Accidentul a avut loc în localitatea Bretea Strei, în apropiere de Haţeg, unde două autoturisme s-au ciocnit violent în urma unei depăşiri neregulamentare.

"Un conducător auto, din judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 66, în afara localităţii Bretea Strei, din direcţia Haţeg - Călan, a efectuat o depăşire neregulamentară (peste marcajul longitudinal continuu), a pătruns pe contrasens, unde a tamponat frontal un autoturism condus regulamentar de un bărbat din Haţeg”, au transmis reprezentanţii IPJ Hunedoara.

Echipele de intervenţie au găsit la locul accidentului o femeie, de 64 de ani, decedată pe loc şi alţi doi bărbaţi aflaţi în stare gravă.

Potrivit sursei citate, unul dintre bărbaţi a murit după ce a intrat în stop cardio-respirator.

Citește și
asistat social
Asistatul social care a pierdut venitul, dar nu e trist. De ce nu vrea să muncească

"Concomitent cu operaţiunile de extragere din autoturisme s-au desfăşurat acţiunile de asistare medicală. Un bărbat, de 68 ani, a fost transportat în stare gravă la UPU Hunedoara cu o ambulanţă. Celălalt bărbat de 34 ani a intrat în stop cardiorespirator şi nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare”, au precizat reprezentanţii ISU Hunedoara.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi urmează să stabilească exact împrejurările în care a avut loc acest accident rutier.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult