Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Îmbulzeală într-o piață din Capitală. Singurul poliţist prezent nu poate face faţă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Mai multe imagini au fost surprinse într-o piață din Sectorul 3 al Capitalei, joi dimineață. Acolo, în ciuda restricțiilor, oamenii s-au înghesuit să-și facă cumpărăturile.

Iată cum arată o zi de cumpărături în timp de pandemie, în imaginile transmise de corespondentul ProTV Vitalie Cojocari.

”Distanțare socială” în piața Titan 1, fosta Sălăjan, din Sectorul 3 al Capitalei, joidimineață. Pentru a preveni îmbulzeala obișnuită, autoritățile au decis să închidă piața și să lase oamenii să intre în grupuri mici, controlat. Au pus și un gard pentru asta. Planul de acasă nu s-a potrivit cu cel din piață. Piața Sălăjan în acest caz. Oamenii s-au îmbulzit, iar singurul polițist proptit în fața valului de clienți este doar de formă, pentru că nu poate face nimic. Oamenii sunt supărați că nu-și pot face cumpărăturile, spun martorii. Puteți să-i vedeți și să-i auziți vociferând nervoși. Cei mai mulți sunt persoane în vârstă care, cel mai probabil, ar fi vrut să-și cumpere produse alimentare din piață pentru masa de Paști.

Românii combat pandemia înghesuindu-se la cumpărături. Piaţa Obor, păzită de jandarmi  

Aglomerație în mijloacele de transport în comun, parcări pline în dreptul magazinelor, și piețe înțesate de oameni. Iată rețeta unui dezastru, și nu pentru sărbători fericite, avertizează oficialii!

Cum arată o zi de cumpărături în plină pandemie. Cozi uriașe în supermarketuri și piețe  

S-au îngrămădit în piețe și au stau ore întregi la coadă în fața magazinelor. Asta în ciuda avertismentelor repetate ale autorităților. Și în magazine a fost mare forfotă sâmbătă, iar cozile s-au întins de la intrare până la parcare.

Citește și
aglomeratie
Cum arată o zi de cumpărături în plină pandemie. Cozi uriașe în supermarketuri și piețe

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult