Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Imagini incredibile în Cluj. Un individ, cu un copil de mână, face slalom printre mașini și ignoră pericolul

Your browser doesn't support HTML5 video.

Imagini incredibile au fost suprinse de un șofer pe o stradă cu trafic intens din Cluj-Napoca. Un bărbat cu un copil de mână face slalom printre mașini și ignoră pericolul.

Mai mult reacția acestuia lasă de dorit atunci când ceilalți conducători auto încearcă să îi atragă atenția. Acum individul este căutat de polițiști.

În imagini se vede cum bărbatul ia copilul de mână și, fără nicio reținere, începe să traverseze strada, la doar câțiva metri de o trecere de pietoni, în timp ce mașinile circulă încontinuu. Trece de prima bandă iar apoi se strecoară printre autoturismele care trec razant pe lângă cei doi, sau opresc în ultima clipă. La un moment dat, copilul se trage brusc din mâna bărbatului și aleargă pe trotuar. Un șofer oprește și, cel mai probabil, încearcă să îl avertizeze pe individ asupra comportamentului său inconștient. Tot în imagini se vede cum bărbatul îi răspunde cu un gest obscen, iar apoi lovește cu mâna capota mașinii. Chiar în acel moment trece și o autospecială a Poliției Locale dar agenții nu opresc. După apariția imaginior pe rețelele sociale, polițiștii s-au autosesizat iar acum încearcă să dea de urma bărbatului.

Acesta riscă o amendă de peste 1000 de lei, pentru traversare neregulamentară și săvârșire de gesturi obscene în public.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult