Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Imagini cu impact emoțional: Momentul în care un părinte lovește cu brutalitate un adolescent care i-ar fi șicanat fiul

Your browser doesn't support HTML5 video.

Scene scandaloase au fost filmate într-o localitate din Timiș. Un adolescent de 15 ani este lovit cu putere de tatăl unui alt băiat.  

Între cei doi copii existau discuții mai vechi, iar de această dată a intervenit cu brutalitate unul dintre părinți. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Totul s-a întâmplat în localitatea Seceani. De această dată, cei doi adolescenți nici măcar nu au apucat să se certe sau să se lovească, însă în trecut, între ei au fost mai multe discuții.

Când părinții unuia dintre ei l-au văzut pe celălalt băiat în mijlocul satului cu mai mulți copii au presupus că din nou sunt probleme, iar tatăl a devenit violent.

Citește și
Mama care fumează zilnic canabis: „Iarba mă face un părinte mai bun”. Ce i-a spus copilului de patru ani despre asta
Mama care fumează zilnic canabis: „Iarba mă face un părinte mai bun”. Ce i-a spus copilului de patru ani despre asta

Andreea Radu, mătușa băiatului agresat: „Au fost alți trei copii mai mici care s-au plimbat pe stradă și s-au întâlnit cu un băiat și au făcut ceva glume între ei. Băiatul respectiv care era singur a chemat pe băiatul agresorului să vină să-i bată pe cei mici. Pe drum, băiatul agresorului s-a întâlnit cu părinții”.

După momentele violente, un copil și-a chemat unchiul în ajutor. Părinții violenți au plecat de acolo, iar adolescentul bătut a sunat la 112 și și-a anunțat familia.

Stela Bodescu, bunica băiatului agresat: „Orice s-ar fi întâmplat nu trebuia să-l bată. Putea să vină la părinți, să le explice și atunci se luau măsuri. Nu trebuia să dea în halul ăla în el. Putea să-l omoare”.

Astăzi, părinții l-au dus pe băiat la Institutul de medicină legală.

Liviu Bodescu, tatăl băiatului agresat: „E bine. Are o vânătaie la gât. Momentan nu îl doare nimic. Doar că are vânătaia aia pe gât de cum l-a prins cu amândouă mâinile și l-a ținut de gât. L-a lovit o dată în spate și de două ori în zona stomacului. Domnul a reușit să se apropie de el și i-a mai tras o palmă”.

Tatăl agresor, în vârstă de 52 de ani, a fost reținut și este acuzat de lovire și alte violențe. Soția lui nu a putut fi contactată pentru un punct de vedere.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult