Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Imagini greu de digerat la un cunoscut restaurant din Constanța: mâncare expirată, gândaci și multă mizerie

Your browser doesn't support HTML5 video.

Sfidare pe seama sănătății clienților, la un cunoscut restaurant din Constanța. După ce Protecția Consumatorului a dispus închiderea temporară pentru o seamă de nereguli, patronii și-au continuat nestingheriți activitatea.

Inițial, în urma controlului de săptămâna trecută localul a fost închis temporar de comisarii de la Protecția Consumatorului, iar administratorii au fost amendați cu 8.000 de lei.

Numai că, în urma unei sesizări, comisarii au făcut o nouă vizită, a doua zi. Deși problemele erau aceleași, restaurantul servea clienți în continuare.

De această dată, administratorii au primit o nouă amendă - de 6.000 de lei - și a fost propusă închiderea definitivă a restaurantului.

Comisarii de Protecția Consumatorului au verificat restaurantul din Constanța în baza unei sesizări.

Citește și
Black Friday 2022
Recomandări ANPC de Black Friday: Cumpărătorii trebuie să se informeze cât mai complet asupra produselor

Nu mică le-a fost mirarea când au intrat în bucătărie și au găsit carne expirată, cozonaci mucegăiți, gândaci și condiţii de preparare a mâncării inacceptabile.

Pereții restaurantului aveau infiltrații și erau scorojiți, spațiile de depozitare erau murdare și frigiderul ruginit.

Pentru toate neregulile găsite, comisarii de la OPC au aplicat o amendă de 8.000 de lei, le-au dat administratorilor două avertismente și au închis temporar restaurantul până la remedierea problemelor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult