Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momentul în care un bărbat și câinele său sunt spulberați de un motociclist, în București. VIDEO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Sfârșit șocant pentru un bărbat de 56 de ani din Capitală. Omul era la plimbare cu cățelul și, chiar în apropierea casei, și el și animalul de companie au fost loviți mortal de un motociclist care tocmai plecase de la semafor.  

Tragedia s-a petrecut pe Calea 13 Septembrie din Capitală. În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din zonă, se vede cum bărbatul și câinele sunt loviți de motocicletă. Tânărul de 26 de ani de pe vehiculul cu două roți a fost și el aruncat pe asfalt, în urma impactului.

Se pare că băiatul ieșise la plimbare împreună cu niște prieteni, cu motoarele. La scurt timp după accident, aceștia au oprit lângă victime.

Martor: „Stăpânul a zburat, motocicleta la fel, iar el s-a julit puțin pe mână și și-a rupt un deget și a fugit repede spre victimă să vadă dacă este ok.”

Motocicleta a izbit și o mașină parcată, apoi s-a oprit la câteva sute de metri distanță de locul impactului.

Citește și
accident gorj
Accident mortal în Gorj. O femeie a murit după ce mașina în care se afla a derapat și s-a răsturnat

Martor: „Deci de la magazin a fost impactul și motorul a ajuns tocmai aici”.

Reporter: Cam câți metri distanță sunt?

Martor: „200 de metri, cam așa.”

Bărbatul în vârstă de 56 de ani voia, se pare, să se întoarcă acasă, după ce își plimbase câinele. Nu era însă pe trecerea de pietoni.

Martor: „Am auzit o bubuitură și am ieșit să văd ce s-a întâmplat. Am văzut cățelul lângă mașină și omul era mai încolo puțin. L-au resuscitat, dar nu, n-au mai avut ce să facă.”

Omul a fost resuscitat aproape o oră. Nici pentru bietul cățel nu s-a mai putut face nimic. Victima lucra de ani buni la poliția locală.

Motociclistul a fost transportat la Spitalul Universitar din Capitală. El a fost testat de polițiști și nu consumase alcool sau substanțe interzise.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult