Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Imagini cu momentul în care o statuie cade peste un copil în Primăria Capitalei. Băiatul se află în stare gravă la ATI. VIDEO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Momentul în care statuia din clădirea Primăriei Capitalei cade peste un copil a fost surprins pe camerele de supraveghere.

 

În imagini se observă și cum reacționează cei prezenți la incident, inclusiv tatăl copilului.

În ce stare se află copilul

Copilul rănit de statuie a ajuns în stare gravă Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu din București, fiind preluat de medicii de la Terapie Intensivă.

Marți, reprezentanții spitalului au transmis că îngrijit și monitorizat permanent de echipa medicală de la ATI și "că se fac investigații biologice și imagistice în vederea stabilirii terapiei optime".

Cum s-a produs accidentul

Amintim că băiatul se afla cu tatăl său, luni, în clădirea Primăriei Capitalei. La un moment dat, copilul s-a urcat pe o coloană decorativă și s-a prăbușit cu tot cu ea.

Reprezentanții primăriei au transmis că respectiva coloană a fost amplasată în 2016, când a fost renovată clădirea.

"În holul unde a avut loc accidentul există două coloane decorative, lucrări de artă plastică monumentală, expuse acolo începând cu anul 2016. Pentru elucidarea împrejurărilor accidentului va fi făcută o anchetă administrativă în cadrul Primăriei Capitalei, în paralel cu ancheta deja demarată de poliție", au transmis reprezentanții primăriei.

În urma incidentului, poliția a deschis un dosar penal, iar PMB a anunțat că va declanșa o anchetă internă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult