Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Imagini apărute după 9 ani cu Victor Micula în patrulare, în uniformă şi la volanul maşinii de Poliţie | Video

Curtea de Apel Oradea a început dezbaterile în cazul poliţistului orădean trimis în faţa instanţei pentru delapidare şi condamnat de Judecătoria Oradea la o pedeapsă cu suspendare după ce şi-a lăsat maşina de serviciu pe mâna lui Victor Micula. 

Filmulețul ar fi fost găsit în telefonul altui vlogger, percheziţionat într-un alt caz, cel în care fiul magnatului Viorel Micula a fost trimis în judecată pentru încălcarea regimului armelor şi muniţiilor, după ce participase la o cursă de maşini prin oraş şi trăsese cu o armă de asalt, scrie Bihoreanul.

Fişierul video din telefonul vloggerului, realizat pe 1 decembrie 2014, era, de fapt, filmarea unei înregistrări din telefonul lui Victor Micula, în fundal auzindu-se, de altfel, discuţia dintre cei doi, informează Bihoreanul.

Originalul fusese realizat în noaptea de dinainte, de 30 noiembrie spre 1 decembrie 2014, de către Micula, care şi-a înregistrat escapada la volanul maşinii de Poliţie.

Îmbrăcat într-o jachetă de poliţist şi cu caschetă pe cap, Victor Micula a filmat interiorul maşinii, în timp ce conducea autospeciala Poliției de unul singur prin oraş, pornind la un moment dat şi semnalele acustice, şi comentând ba că maşina e "şmecheră", ba că "suntem pe gaz", "prin oraş, după domnişoare".

Videoclipul poate fi urmărit AICI.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult