Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Idilă online transformată într-o țeapă de proporții. Ce a pățit o femeie din Alba

Your browser doesn't support HTML5 video.

O idilă online s-a transformat într-o înșelăciune de proporţii, iar victima naivităţii este o femeie de 54 de ani din județul Alba. Sedusă de un individ de 45 de ani, și convinsă că și-a găsit marea dragoste, femeia i-a trimis bani, luni de zile.

A rămas, în final fără 78.000 de lei, iar când a mers la poliție, a avut parte de o surpriză.

Telenovela a început în urmă cu aproape un an, când cei doi s-au cunoscut pe rețelele sociale. Sătulă de singurătate, femeia și-a dorit să își găsească un partener de viață, astfel încât a răspuns rapid după ce a fost contactată.

Profitând de naivitatea acesteia, individul a născocit o întreagă poveste, după un scenariu bine pus la punct, și a jucat rolul bărbatului îndrăgostit. I-a zis că este plecat în străinătate, că își dorește să revină în țară pentru o relație stabilă, doar că are nevoie de bani pentru a-și rezolva câteva probleme juridice.

Așa că discuțiile online se terminau adesea cu rugămintea bărbatului de a-i trimite diverse sume de bani, pentru ca povestea lor de dragoste să prindă contur. În total, femeia i-a trimis 78.000 de lei, fără să se vadă vreodată cu bărbatul de 45 ani. Abia acum l-a reclamat la poliţie, iar agenţii au descoperit că bărbatul este din Lunca Mureș. Acesta a fost reținut pentru înșelăciune.

Citește și
lady gaga
Mărturia făcută de Lady Gaga despre relația ei cu Bradley Cooper

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult