Modifica setarile cookie
Toate categoriile

I-a explodat în față boilerul montat în casă. Victima a stat o zi și o noapte acasă, cu răni grave

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat de 52 de ani din județul Neamț a ajuns la spital cu arsuri grave pe aproape tot corpul, după un teribil accident casnic.

Omului i-a explodat în față boilerul montat în baia casei. Deși era rănit grav, bărbatul, care locuiește singur, a stat încă o zi și o noapte acasă până s-a dus la dispensarul comunal să ceară ajutor.

Bărbatul locuieşte în comună Săbăoani. Explozia s-a produs duminică dimineaţa, din ce spun vecinii săteanului.

Oamenii au auzit o bubuitură, dar n-au ştiut ce s-a întâmplat. Cel rănit a stat în casă o zi şi o noapte până să meargă pe picioarele lui la dispensarul din comună. De aici ambulanta l-a preluat imediat şi l-a dus la Roman.

Medicii au constatat că pacinetul avea arsuri de gradul 1 şi 2 pe 80 la sută din corp. De la Iaşi, victima a fost transferată la Bucureşti cu un elicopter SMURD.

Citește și
arsi
Posibila cauză a exploziei produsă la o hală de îmbuteliere a gazului din Bihor

Vecinii spun că bărbatul obişnuieşte să consume alcool. Şi că în casa lui s-au mai produs de-a lungul timpului câteva incendii mici, din diverse cauze. De asta nu s-au alarmat când au auzit bubuitura de duminică dimineaţa. În plus, omul n-a spus nimănui despre întâmplare şi nici nu a cerut ajutorul.

Victor Frâncu, vecin: "S-a auzit că i-a explodat boilerul. Vecinul ăsta zice că a auzit o bubuitură duminică dimineaţa. El nu a povestit nimănui nimic. Nu a povestit nimic, s-a dus de unul singur fără să sune la 112. A stat o zi şi o noapte şi abia a doua zi s-a dus la dispensar. Probleme a mai avut că se îmbată şi nu ştie ce face."

Medicii spun că prognosticul este rezervat.

Pompierii inceraca să stabilească acum motivul pentru care a explodat instalaţia din casa bărbatului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult