Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Hoţul proaspăt eliberat care a bătut şi jefuit un bărbat e încă liber. Ce i-a furat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Secvențele filmate în Galaţi au fost făcute publice de Federația Națională a Sindicatelor din Administrația Penitenciarelor. Polițiștii l-au identificat pe agresor, dar acesta este încă în libertate.

Poliţiştii gălăţeni caută, de luni, un bărbat de 36 ani, din Galaţi, care a fost surprins de camerele de luat vederi dintr-un bloc de locuinţe în timp ce lovea cu violenţă un bărbat, după care i-a furat acestuia banii şi un telefon mobil.

Agresiunea a fost surprinsă de camerele de luat vederi dintr-un bloc din Galaţi, iar înregistrarea video a fost postată pe o reţea de socializare de către Federaţia Naţională a Sindicatelor din Administraţia Penitenciarelor. Cu ajutorul acestei filmări, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi a identificat autorul agresiunii în persoana unui bărbat de 36 de ani, recidivist, acesta fiind în prezent căutat de poliţişti.

Potrivit IPJ Galaţi, agresorul a atacat un bărbat în vârstă de 75 ani chiar în holul blocului în care victima locuia, agresiunea petrecându-se într-un imobil aflat în centrul oraşului Galaţi, luni, în jurul orei 11,00.

După ce agresorul a lovit victima până când aceasta a rămas la pământ, a furat suma de 500 de euro şi un telefon mobil. Victima a fost transportată, cu leziuni maxilo-faciale, la Spitalul Judeţean din Galaţi, unde se află şi în prezent, internată.

Citește și
regele puscariilor
"Regele pușcăriilor", din nou după gratii. Ce faptă a comis bărbatul din Iași

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult