Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Hoț din Craiova prins după ce poza lui a fost postată pe Facebook. ”Am văzut scena din balcon”

Un tânăr de 27 de ani din Craiova, care, în urmă cu trei zile, a furat portofelul din geanta unei femei în timp ce aceasta mergea pe o stradă din oraş, a fost prins de poliţişti în urma unor fotografii postate de facebook.

Pozele au fost făcute de o femeie care a văzut scena de la balcon.

"În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Craiova, a fost identificat autorul faptei de furt săvârşită în ziua de 4 martie 2018, când oamenii legii s-au sesizat în urma unor fotografii postate pe o reţea de socializare, cu privire la faptul că o persoană necunoscută a sustras portofelul cu documente, carduri bancare şi suma de 40 lei din geanta unei femei de 38 de ani, din Craiova, în timp ce aceasta se deplasa pe strada George Enescu", precizează IPJ Dolj, într-un comunicat de presă.

Tânărul acuzat de furt a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj şi urmează să fie prezentat magistraţilor craioveni cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi de arestare preventivă.

După ce a femeia din Craiova a postat fotografiile pe Facebook, acestea au fost distribuite de sute de ori. "Astăzi, am asistat neputincioasă de la geam la modul în care un hoţ de buzurare a luat portofelul din geanta unei doamne, din mers, fără ca dânsa să simtă. În plină zi, pe un bulevard. Am reuşit să-i fac doar poză, după ce a luat banii din portofel şi a traversat liniştit strada", a scris femeia pe facebook. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult