Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop săptămânal 26 septembrie - 2 octombrie 2022, realizat de Neti Sandu. Mercur retrograd până pe 2 octombrie

Deocamdată exersăm totul pe maculator, și după 2 octombrie trecem pe curat! S-avem bafta!

Horoscop 26 septembrie - 2 octombrie 2022 – BERBEC

Se pot lămuri niște aspecte legate de conviețuirea în doi și o să fixați, poate, alte reguli ca să fie lejer, să vă puteți înțelege.

Horoscop 26 septembrie - 2 octombrie 2022 – TAUR

O să vă reinventați, că vreți să dați deoparte trecutul și să fiți împreună cu cineva, că e o șansă de a vă găsi și voi pe cineva care să vă completeze frumos.

Horoscop 26 septembrie - 2 octombrie 2022 – GEMENI

E cineva care e cu ochii pe voi, și nu se ascunde, vă iese tot timpul în cale, și o să vă puteți da seama dacă e pentru voi, vă regăsiți în această relație sau nu.

Horoscop 26 septembrie - 2 octombrie 2022 – RAC

O să vi se propună o funcție și se poate să o și acceptați, că aveți în ADN, vocația de manager și faceți treabă ca lumea, sunteți conștiincioși și perseverenți.

Horoscop 26 septembrie - 2 octombrie 2022 – LEU

Întâlnire cu oameni care vor să vă coopteze într-un proiect și o să vă consultați agenda de afaceri, să știți dacă vă mai luați ceva în plus de lucru sau vă limitați la ce lucrați acum.

Horoscop 26 septembrie - 2 octombrie 2022 - FECIOARĂ

Se rezolvă probleme mai vechi și o să faceți progrese în sfera profesională, o să câștigați mai mulți bani și veti avea o altă deschidere pe scena socială.

Horoscop 26 septembrie - 2 octombrie 2022 – BALANȚĂ

Vin bani din urmă și o să vă puteți descurca frumos cu cheltuielile, să vă luați tot ce vă trebuie și să mai și rămâneți cu ceva bani.

Horoscop 26 septembrie - 2 octombrie 2022 – SCORPION

Se poate să vă dați în sfârșit acceptul pentru o colaborare, poate fi un proiect particular și să fie un crescendo profesional, că e o șansă de promovare în carieră.

Horoscop 26 septembrie - 2 octombrie 2022 – SĂGETĂTOR

Sunt oameni care vin cu oferte de lucru și dacă nu sunteți până peste cap cu treburile, poate acceptați vreo colaborare, că v-ar prinde bine la bani

Horoscop 26 septembrie - 2 octombrie 2022 – CAPRICORN

Încep să se rezolve și acele lucruri complicate, poate vă puneți, în sfârșit, casa la punct și o să vă mai liniștiți, dup-atâta zbucium.

Horoscop 26 septembrie - 2 octombrie 2022 – VĂRSĂTOR

Se poate să vă aflați la-nceput de drum în lumea afacerilor și să vă ghidați dupa fler, dar mai întrebati în dreapta și-n stânga, să primiți un sfat, un ajutor.

Horoscop 26 septembrie - 2 octombrie 2022 – PEȘTI

Aveți emoții c-o să vă-ntâlniți cu cineva de care s-ar putea să depindă fericirea voastră și va trebui să dați și un răspuns, mergeți mai departe sau nu.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult