Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 9 februarie 2019. Zodia care va primi o veste importantă

Your browser doesn't support HTML5 video.

O zi reuşită. O să ne facem programul aşa cum vrem şi-o să ţinem cont şi de obligaţiile familiale, să mulţumim pe toată lumea. Vibraţia zilei este 9 şi am putea fi mai generoşi decât de obicei cu toţi ai noştri.

Ce se întâmplă în fiecare zodie:

VĂRSĂTOR: O să primiţi ceva în dar, poate se împlinesc nişte ani de când v-aţi cunoscut partenerul sau e zi de naştere.

O să vă bucuraţi de revederea cuiva care-nseamnă mult pentru voi şi poate faceţi cumva să vă vedeţi şi-ncontinuare, mai des, să cultivaţi relaţia.

PEŞTI: Se poate să vă bucuraţi de vizită cuiva care vine cu veşti surprinzătoare şi va da un nou elan de viaţă.

Se poate să le daţi o mână de ajutor unor oameni care nu se descurcă, poate au nevoie şi de bani, oricum o să faceţi tot ce depinde de voi să le meargă mai bine.

Citește și
Horoscop
Horoscop 7 februarie 2019. Apare o sursă de bani de explorat pentru această zodie

BERBEC: Se poate să aveţi mai multe întâlniri pe agenda zilei şi să reuşiţi chiar să treceţi pe la toţi cu care aveţi de schimbat o vorbă.

O invitaţie specială la un eveniment festiv, poate fi chiar despre voi, lansaţi la apă un proiect sau faceţi un anunţ de logodnă, de căsătorie sau c-o s-aveţi copii.

TAUR: Poate e rolul prietenilor să gătească delicatese şi să vă cheme pe la ei să le degustaţi şi o să vă-nțelegeți frumos până seara târziu.

Poate daţi o fugă la prietenii care locuiesc în alt oraş să le ziceţi un la mulţi ani c-o fi zi de naştere sau sărbătoresc ani frumoşi de căsnicie.

GEMENI: O relaţie recentă poate avansa rapid spre căsătorie şi să fie alegerea ideală.

O sărbătoare în familie la voi: se căsătoreşte cineva, face o trataţie c-a început serviciul şi e unul nou, e ceva care adună rude şi prieteni la voi la masă.

RAC: Se poate să aflaţi că aţi luat un examen, c-aţi primit un job, o funcţie şi o să o intraţi într-o altă etapă profesională.

Se pare c-o să vă implicaţi într-un eveniment, fie c-aveţi un angajament şi sunteţi plătiţi pentru aşa ceva, fie pentru că e cineva apropiat care e piesa centrală.

LEU: E posibil să faceţi cunoştinţă la o petrecere cu cineva care să facă parte de acum încolo din viaţa voastră şi să fiţi fericiţi.

O reuşită, poate fi un premiu sau câştigaţi un meci, un concurs, poate şi copiii voştri au vreo competiţie în care se fac remarcați: şi o să fie frumos.

FECIOARĂ: oate partenerul de cuplu vă pregăteşte o surpriză, poate vă dce la un spectacol sau poate e altceva pe care vi-l doreaţi de mult.

O să primiţi un răspuns de la cineva care vă iubeşte şi rămâne să vedeţi cu ce sentimente veniţi şi voi în această relație; e poate să aveţi totuşi o reticenţă.

BALANŢĂ: Vă mobilizaţi cu mare uşurinţă să traversaţi oraşul său chiar țara dacă vă invită cineva la un party, la o întâlnire de suflet.

O întrevedere cu cineva care vrea să vă cunoaşteţi mai bine și să descoperiţi ce aveţi în comun, ca să puteţi convieţui în armonie, aşa cum vă place vouă.

SCORPION: Poate daţi o raită pe la magazine să luaţi nişte lucruri utile sau decorative pentru casă şi mai ales pentru că-şi doresc ai voştri.

O să onoraţi invitaţia la un botez sau poate un prieten s-a mutat în casă nouă şi vă invită la un grătar, face inaugurarea şi mai vin şi alţi prieteni.

SĂGETĂTOR: Poate veniţi cu o idee ingenioasă de a vă petrece timpul liber cu prietenii, cu copiii, dacă până acum aţi fost numai ocupaţi.

Se poate să fiţi martori la cununia religioasă a unor prieteni, e un moment festiv care-o să vă răscolească şi vouă ceva pe dinăuntru, ceva frumos.

CAPRICORN: Se poate să aveţi treabă pe-acasă, dar să ieşiţi şi la plimbare, la un film, o piesă de teatru diseară.

Poate-aveti noroc să vă ajute nişte prieteni la ce-aveţi de făcut pe acasă, poate vă mutaţi sau sunt ceva probleme cu maşina şi puteţi conta pe ei să vă ducă unde-aveti nevoie.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult