Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Haos după distracția de pe litoral. Trenurile s-au dovedit neîncăpătoare: "Am cautat biletele online, nu am găsit nimic"

Your browser doesn't support HTML5 video.

Sute de tineri s-au trezit că n-au de unde lua bilete de tren, la plecarea din Costinești. Înghesuiți ca sardelele, ei s-au urcat în vagoane sperând că vor ajunge la destinație fără să fie amendați.  

Peste 25 de mii de tineri au stat trei zile la un festival organizat la malul mării. Cei mai multi s-au întors acasă abia luni. Un tren intercity spre Gara de Nord, din București, a plecat plin. Mulți calatori spun că au încercat să cumpere bilete online, dar nu au reușit. Iar la ghișeu era haos.

“-Crezi că mai apuci să iei bilet? -Nu cred. Singura soluţie este sa chem pe cineva din familei să mă ia. Am cautat biletele online, nu am găsit nimic.”

Trenurile s-au dovedit neîncăpătoare după ce mii de tineri, care au stat până duminică la un festival din Costinesti, s-au întors luni în Capitală.

Madalina: „Am căutat bilete online și nu am gasit și stăm la coadă de o oră și trebuie să plătim cu 30 de lei mai mult, dar trăim în România.”

Andi: „Din pacate serviciul on line pentru această rută nu funcționează și trebuie să le luăm fizic de la chioșc de aici.”

Robert: „Aplicațiile nu merg. Asta e avem telefoane de mii de euro și nu le putem folosi. Bine ați venit ca în vremurile vechi, ce să mai zic.”

Unii au decis să apeleze în cele din urmă la bunăvoința nașului.

„-Mai prinzi trenul? -Nu cred, avand în vedere că vine peste două minute. -Și ce o să faci? Mergi cu nașul? -Cred pe mită altfel cum.”

La unicul ghișeu din Gara Costinești stăteau la coadă sute de oameni.

„-Mi-au spus oamenii că nu aveți fizic bilete? -Nu știu ce vi s-a spus, nu știu, eu am dat sute de bilete de azi dimineață, nu știu.”

Cei care nu au mai prins bilete de tren s-au îndreptat spre Gara din Constanța și au plecat cu autobuzele spre București.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult