Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Gwen Stefani, de nerecunoscut. Imaginile i-au șocat pe fanii cântăreței. „Sunt atât de confuză” | GALERIE FOTO

Gwen Stefani, în vârstă de 52 de ani, a fost recent invitată la emisiunea „Late Night With Seth Meyers”, unde a discutat despre rolul ei de antrenor la „The Voice US”.

Cântăreața a purtat un bodycon din plasă mov decupat, însă noua ei înfățișare i-a șocat pe fani.

Aspectul veșnic tânăr al cântăreței Gwen Stefani a fost un mare subiect de discuție de-a lungul anilor, însă aceasta a ales să nu a vorbească niciodată în public despre procedurile la care a apelat.

„Sunt un fan de o viață a lui Gwen și nu am recunoscut-o. Sunt atât de confuz”, a scris un fan.

„Mi-ați fi putut da 100 de șanse și tot nu aș fi ghicit că este Gwen Stefani”, a adăugat un altul.

În 2016, Gwen Stefani a mărturisit că secretul care stă în spatele aspectului ei tânăr este chiar dragostea.

Citește și
Robert Vetica
Sfaturi pentru doamne din partea stilistului vedetelor de la Hollywood. Ce coafuri se poarta in 2016

„Ceea ce s-a întâmplat a fost că viața mea a explodat. După aceea, am început să mă îndrăgostesc”. Atunci am scris o întreagă piesă despre asta. Ăsta este liftingul, cred!”, a spus cântăreața.

La acea vreme, interpreta se referea la soțul ei, vedeta country Blake Shelton.

Cântăreaţa americană Gwen Stefani s-a căsătorit pe 3 iulie, 2021, cu partenerul său, Blake Shelton, în cadrul unei ceremonii restrânse, desfăşurate la ferma pe care solistul de muzică country o deţine în Oklahoma.

Cei doi şi-au spus „Da” la mai puţin de o lună după ce artista alimentase zvonurile despre o posibilă căsătorie, purtând pe deget o verighetă cu diamante.

Gwen, în vârstă de 52 de ani, şi Blake, de 46 de ani, s-au căsătorit religios într-o capelă construită la o fermă, după ce se logodiseră în octombrie, 2020.

Cei doi formează un cuplu din 2015, când s-au întâlnit pe platourile de filmare ale emisiunii „The Voice”. La acel moment, fiecare era proaspăt divorţat.

În iulie 2015, Shelton a cerut divorţul de Miranda Lambert, a doua sa soţie, după patru ani de mariaj. La doar câteva săptămâni mai târziu, Stefani şi Gavin Rossdale şi-au şocat fanii, divorţând după 13 ani de căsătorie, din care au rezultat trei copii.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult