Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Greșeală fatală a unui tânăr din Suceava. Descoperirea polițiștilor la locul accidentului

Your browser doesn't support HTML5 video.

Sfârșit crunt pentru un tânăr de 25 de ani din județul Suceava. Fără permis și neechipat, băiatul, aflat pe un motoscuter, a lovit cu putere o mașină care oprise la o trecere de pietoni.

Impactul a fost devastator și nu a mai putut fi salvat. Veniți la fața locului, polițiștii au aflat și că vehiculul nu era înmatriculat.

Tânărul de 25 de ani circula cu motoscuterul pe un drum din comună Dumbrăveni, judeţul Suceava. La un moment dat, maşina din fatza a oprit pentru a acorda prioritate unui pieton aflat pe trecere. Iar băiatul a intrat cu putere în autoturism.

Localnică: Trecea pe trecere şi fata a oprit şi când a oprit el s-a izbit. Venea cu viteză. Reporter: Purta casca băiatul? Localnică: Nu are, nu se vede nicio cască acolo, n-avea.

Femeie: Eu am văzut când a oprit maşina. El o venit cu viteza şi s-a dus jos, gata. Reporter: Deci a venit cu viteză, nu? Femeie: Da, cu viteză tare. Puternic, el a rămas gata. Când am coborât să mă uit nu mai mişca.

Citește și
accident razvan cuc
Ministrul Cuc, rănit la braț după ce șoferul său a făcut o depășire neregulamentară

Scenele s-au derulat chiar în fatza Unităţii Medico-Sociale din comună şi asistentele de acolo s-au grăbit să îi acorde ajutor tânărului. Din păcate, suferise răni extrem de grave şi nu a mai putut fi salvat.

Poliţiştii, care au început cercetările, au aflat că băiatul nu avea permis de conducere şi vehiculul nu era înmatriculat.

Ionuț Epureanu,purtător de cuvânt IPJ Suceava: "Conducea un moped, fără a avea permis de conducere. Nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, nu a păstrat distanţa regulamentară în mers faţă de un autovehicul care rula în faţa sa, intrând în coliziune cu acesta."

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi pentru conducere fără permis a unui vehicul neînmatriculat.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult