Modifica setarile cookie
Toate categoriile

S-au rupt norii în Argeş. Șoselele au fost acoperite de un strat gros de gheață

Your browser doesn't support HTML5 video.

S-au rupt norii în judeţul Argeş. Grindina a făcut prăpăd şi după o ploaie cu gheaţă, care a durat aproape o oră, oamenii au făcut curăţenie ca iarna, cu lopeţile.

Şi în Curtea de Argeş furtuna a lăsat în urma dezastru. Şoselele au fost inundate, iar balustrada unui pod de la ieșirea spre Vidraru s-a prăbuşit chiar înainte de a intra în proces de reabilitare.

Localnicii din Dedulesti şi Mălureni au filmat potopul. Judeţul Argeş s-a aflat joi sub o avertizare nowcasting de vreme rea.

Şoselele s-au albit şi totul a fost acoperit de un strat gros de gheaţă. Oamenii au ieşit în pantaloni scurţi şi tricouri să dea la lopată. Inclusiv vineri, prin grădini legumele erau acoperite de bucăţi de grindină.

Şoferii prinşi în trafic pe drumul dintre Curtea de Argeş şi Piteşti au tras o spaimă serioasă.

A fost furtună şi în Curtea de Argeş, iar balustrada unui pod vechi, de la ieşirea din oraş spre Vidraru, s-a prăbuşit. Mai multe zone din oraşul Basarabilor s-au umplut de apă.

În localitatea Copăcelu din Vâlcea norii au prevestit ceva rău. Iar un fuior ameninţător s-a format în apropiere de oraşul Bistriţa.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult