Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Grenadă scoasă la vânzare pe un site de anunţuri. Poliţia a demarat o anchetă

Un bărbat din Alba a scos la vânzare o grenadă pe Internet

Polițiștii Serviciului Arme, Explozibili și Substanțe Periculoase din cadrul IPJ Alba au organizat un flagrant și au depistat un individ care oferise spre vânzare, pe un site de anunțuri, o grenadă, au anunțat reprezentanții instituției, citaţi de Alba24.

Obiectul a fost confiscat și este în curs de expertizare. ”A fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectarea regimului materialelor explozive. Cercetările continuă” a precizat pentru Alba24, biroul de presă al IPJ Alba.

Pe un site de anunțuri apăruse o ofertă mai puțin obișnuită: o grenadă! ”Vând grenadă foarte veche. Poate și de câteva sute de ani. Doar am lustruit-o puțin de rugină. Găsită la o casă foarte veche” suna anunțul postat pe internet de către cineva care a scris că locuiește în cartierul Bărăbanț din Alba Iulia. Acesta mai are de vânzare o geacă Gucci veche, un telefon spart, un laptop defect și un set de roți.

Prețul solicitat pentru grenadă era de 100 de euro. ”Oferta” a fost postată în data de 5 martie iar vineri, anunțul a dispărut de pe site.

Citește și
grenada Rusia
Un rus a trimis prietenilor săi poze selfie cu o grenadă fără cuiul de siguranță. Ce s-a întâmplat cu el

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult