Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Gravidă preluată de o şenilată şi transportată la ambulanţă. Drumuri blocate sau greu practicabile în Vaslui

Mai multe drumuri din judeţ sunt blocate sau greu practicabile din cauza ninsorii abundente şi a viscolului puternic, pe tronsonul Roşieşti - Vutcani, o femeie însărcinată fiind transportată de o şenilată a ISU la un echipaj medical al Ambulanţei.

Autorităţile au decis închiderea DJ 243B, tronsonul Bârlad-Crâng-Ciocani, începând cu ora 18,00. De asemenea, de la aceeaşi oră, tronsonul Grăjdeni-Brădeşti al DJ 242F este închis. Pentru a asigura continuarea circulaţiei către localităţile Vinderei şi Brădeşti, se recomandă utilizarea următoarei rute alternative: DN 24D - DJ 242C (Gara Docăneasa) - DJ 242G (Vinderei). Traficul autovehiculelor de peste cu 7,5 t este restricţionat pe DN 24B, segmentul de drum Albiţa-Huşi, în sensul de mers dinspre Albiţa către Huşi.

Toţi participanţii la trafic sunt sfătuiţi să fie precauţi, să respecte indicaţiile autorităţilor şi să urmărească în mod constant informaţiile privind starea drumurilor şi condiţiile meteorologice.

„Solicităm tuturor participanţilor la trafic să manifeste înţelegere şi răbdare în faţa dificultăţilor generate de condiţiile meteorologice şi să coopereze cu autorităţile pentru a menţine siguranţa şi fluiditatea circulaţiei. Vă reamintim că siguranţa dumneavoastră şi a celorlalţi participanţi la trafic este prioritară, iar adaptarea vitezei la condiţiile de drum şi respectarea indicaţiilor autorităţilor reprezintă aspecte importante în asigurarea unui mediu sigur de circulaţie. Vă îndemnăm să urmăriţi în continuare informaţiile oficiale furnizate de autorităţi şi să vă planificaţi deplasările în funcţie de evoluţia situaţiei meteorologice şi a stării drumurilor”, a declarat prefectul judeţului Vaslui, Daniel Onofrei.

Autorităţile au fost informate cu privire la mai multe autoturisme blocate în zăpadă pe DN24, între localităţile Vetrişoaia şi Berezeni. Echipele responsabile intervin pentru deblocarea acestora şi restabilirea circulaţiei în zonă.

Citește și
Seoul, Coreea de Sud
FOTO. În timp ce în România este vreme de primăvară, în Coreea de Sud a căzut cea mai grea ninsoare din ultimii 40 de ani

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult