Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Grav accident în Gorj. Două femei au murit, iar alte patru persoane au fost rănite. O autoutilitară a izbit în plin o mașină

Your browser doesn't support HTML5 video.

Grav accident rutier în județul Gorj, unde două femei și-au pierdut viața. Alte patru persoane au fost grav rănite, după ce o mașină a fost lovită puternic din spate și proiectată pe sensul opus, în alta care circula regulamentar.

A fost chemat și un elicopter SMURD, însă echipajul medical nu a mai avut pe cine să salveze.

Martor: „Nu poate să o miște până nu vine Poliția. Nu-I mai mișcați, domnule, nu-I mai mișcați, nu înțelegeți, de unde știți dumneavoastră dacă are coloana ruptă”. Accidentul s-a produs pe DN 67D, cu puțin înainte de ora 18, la câțiva kilometri de comuna Peștișani, în care s-a născut Constantin Brâncuși.

Martor: „Haideți unul aici, hai aici”.

Dorin Lazăr, purtător de cuvânt ISU Gorj: „Am fost solicitați pentru a interveni la un accident de trei autoturisme dintre care au fost cinci persoane într-un autoturism, cu două persoane încarcerate, am acționat pentru a scoate cele două persoane încarcerate, care au fost direct preluate de către ambulanțele SAJ”.

Citește și
mamaia
Patru mașini implicate într-un accident rutier în Mamaia. Mai multe persoane, transportate de urgență la spital

La fața locului a fost chemat și un elicopter SMURD. Din păcate, fără rezultat.

Dr. Natalia Guran, medic ambulanță Gorj: „S-au început manevrele de resuscitare, s-au continuat împreună cu echipaj SMURD elicopter Craiova”.

Reporter: Elicopterul nu mai preia pe nimeni?

Dr. Natalia Guran, medic ambulanță Gorj: „Nu, din nefericire s-a declarat decesul și pentru a doua pacientă”.

Primele informații arată că șoferul unei autoutilitare, ce transporta materiale de construcții, nu a observat că mașina din fața sa virează la stânga. A izbit-o în plin și a proiectat-o pe sensul opus, în alta care circula regulamentar.

Rudă șoferiță implicată în accident: „A venit și, probabil, nu a văzut-o, nu știu de ce nu a văzut-o, l-a acroșat și l-a aruncat în fața Opelului”.

Reporter: A împins-o pe contrasens?

Rudă șoferiță implicată în accident: „Da, a împins-o pe contrasens”.

Localnic: „La intersecția asta totdeauna s-a întâmplat, oamenii trec prin gardul acela de multe ori, nu știau drumul”.

Oana Vlăduț purtător de cuvânt IPJ Gorj: „În urma evenimentului a rezultat decesul a două persoane, iar patru au fost rănite grav. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”.

Unul dintre șoferi a fost testat în privința alcoolemiei, iar rezultatul a fost negativ. Celorlalți doi, grav răniți, le-au fost recoltate probe de sânge și sunt așteptate rezultatele testelor. Traficul rutier a fost blocat în zonă timp de mai bine de două ore.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult