Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Grav accident în Bistrița-Năsăud, între un autobuz și un autocamion. Un mort și 5 răniți

O persoană a decedat şi alte cinci au fost transportate la spital cu diferite traumatisme şi fracturi în urma unui accident produs între un autobuz şi un autocamion pe DN 15A, în localitatea Galaţii Bistriţei.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb, a declarat că din cercetările efectuate la faţa locului a rezultat faptul că şoferul autocamionului, care circula pe direcţia Bistriţa - Reghin, la intrarea în localitatea Galaţii Bistriţei ar fi pătruns pe contrasens pentru a evita insula de reducere a vitezei şi a intrat în coliziune frontală cu un autobuz care circula regulamentar, din sens opus.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud a transmis că în autobuz se aflau opt persoane, dintre care două au rămas încarcerate. De asemenea, şoferul autocamionului a rămas încarcerat şi a fost găsit în stop cardio-respirator, fiindu-i aplicat protocolul de resuscitare. În ciuda eforturilor medicale, el a decedat.

Alte cinci victime, aflate în autobuz, au fost transportate la spitalul din Bistriţa cu diferite traumatisme şi fracturi.

În urma accidentului, poliţiştii au deviat traficul rutier pe relaţia Bistriţa - Reghin prin DJ 154, iar pe direcţia Teaca - Bistriţa prin DJ 151.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult