Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Google a ”spălat” ratingul Castelului din Riegersburg anulând miile de comentarii și notele românilor

Ratingul de pe Google al Castelului din Riegersburg, aparținând prințului Emanuel von und zu Liechtenstein, a fost restabilit la valoarea inițială și peste 12.000 de recenzii negative au fost șterse, joi seară.

 

Ratingul ajunsese în doar o zi la 1,2 din 5 (cât este maximul), dar a fost restabilit la 4,6, iar numărul de recenzii a fost readus sub 3.000. 

Mii de români au lăsat comentarii negative și au acordat doar o stea castelului (minimul posibil), în semn de protest față de împușcarea de către prinț a unui urs de dimensiuni mari în România. Și Tripadvisor, o platformă dedicată turiștilor și călătoriilor, a blocat recenziile pentru Castelul din Riegersburg, din Austria, după un val de recenzii negative publicate pe pagina castelului.

„Din cauza unui eveniment recent care a atras atenția presei și a provocat un aflux de trimiteri de recenzii care nu descriu o experiență directă, am suspendat temporar publicarea de recenzii noi pentru această listare. Dacă ați avut o experiență directă la această proprietate, vă rugăm să reveniți în curând – așteptăm cu nerăbdare să primiți recenzia dvs.!” este mesajul de pe pagină.

Citește și
urs
De ce s-a aflat abia în mai de uciderea ursului ”Arthur”, dacă el a fost împușcat în martie

Castelul este deținut de familia domnească din Liechtenstein și conține un muzeu cu expoziții temporare. Prințul Emanuel von und zu Liechtenstein este membru al monarhiei din Liechtenstein și apare online drept proprietar al castelului din Austria.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult