Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ghiță, despre presupusa fotografie alături de Kovesi, la el acasă. ”Va deveni publică”

Fostul deputat Sebastian Ghiţă a declarat joi, într-o intervenţie la un post de televiziune, că va face publică, în curând, poza în care ar apărea la el acasă şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi.

"Cu siguranţă vă promit că poză va deveni publică, curând. Este o promisiune în faţa tuturor oamenilor şi o datorie", a spus Ghiţă.

El a precizat că poza respectivă este de fapt un stop-cadru de pe un film.

"Este un stop-cadru de pe un film. Şi nu este singura poză şi nu este singurul filmuleţ. Nu este singura dată în care simţindu-ne bine am făcut poze şi nu sunt singura persoană care are poze, filmuleţe, cum fac toţi prietenii când se simt bine", a spus Ghiţă.

Ghiţă a explicat că în acea poză alături de Kovesi mai apar soţia şi socrul său.

Citește și
traian basescu
Băsescu ar fi discutat cazul Ghiţă cu Vucic dacă era președinte: ”Nu suntem glugă de coceni”

Înainte de intervenţia telefonică, Sebastian Ghiţă a susţinut, într-un interviu acordat Evenimentului Zilei, că poza din telefonul său în care ar apărea Kovesi este făcută la el acasă, la Ploieşti.

"V-o arăt acum, ca să nu mai avem dubii cu privire la doamna Kovesi. Este o cramă, subsolul casei mele. Un loc de ţinut vinurile. Sunt membri ai familiei mele. Mai erau şi alte persoane acolo. (...) Nu am avut nicio relaţie sentimentală, ca să închidem relaţia mea cu Kovesi. (...) Eram mult mai relaxaţi, mult mai deschişi. Sunt poze, filme. (...) Nu cred că demiterea unui demnitar, mai ales a zeiţei anticorupţie, poate fi făcută scurgând filme şi poze din locaţiile Serviciului. Nu va accepta niciodată Serviciul această chestiune. (...) Această poză este de la mine de acasă, la Ploieşti, la subsol", a spus Ghiţă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult