Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Gheorghe Dincă, audiat la DIICOT. Rezultatele testelor ADN ar fi gata vineri seară

Gheorghe Dincă, suspectul în cazul dispariţiilor de la Caracal, a fost dus joi la sediul DIICOT din Bucureşti, pentru a fi audiat de procurori.

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal, a ajuns joi seară la audieri fulger, la sediul DIICOT din Capitală.

Deși susține că le-ar fi răpit și ucis pe Alexandra și Luiza, anchetatorii nu au reușit până acum să le găsească trupurile.

Vineri seară ar putea primi rezultatul testelor ADN efectuate pe rămășițele umane găsite în "casa ororilor". 

Suspectul din Caracal nu se va întoarce la Jilava, ci își va petrece noaptea în arestul central din București.

Procurorul-şef al DIICOT, Felix Bănilă, a dispus joi ca DIICOT - Structura Centrală din Bucureşti să preia de la DIICOT Craiova acest dosar, fiind invocate complexitatea cauzei, mediatizarea excesivă şi resursele tehnice şi umane necesare aflării adevărului.

Citește și
Preotul acuzat de pedofilie a făcut mai multe victime. Ce ținea în biseria în care slujea
Preotul acuzat de pedofilie ar fi făcut mai multe victime. Ce ținea în biserică

Trei procurori din DIICOT - Structura Centrală se vor ocupa de ancheta în dosarul de la Caracal, sub coordonarea procurorului-şef Felix Bănilă.

Gheorghe Dincă a fost dus joi la Institutul Naţional de Medicină Legală pentru a fi supus unui control medical. El s-a plâns că ar fi fost lovit de anchetatori în momentul în care aceştia au intrat în locuinţa lui.  Potrivit unor surse, medicii care l-au consultat pe Gheorghe Dincă au constatat că nu are nicio leziune.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult