Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Gheboasă a fost prins cu droguri. Surse: A fost lăsat să plece acasă după ce le-a spus polițiștilor cine sunt traficanții

Your browser doesn't support HTML5 video.

Controversatul cântăreț de trap Gheboasă, pe numele său real Gabriel Gavriș, a fost prins cu droguri. Procurorii DIICOT l-au pus sub învinuire după ce au găsit asupra lui canabis, pe care l-ar fi primit pentru consum propriu.

Gheboasă este deja cercetat și de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării din pricina versurilor din piesele sale care ar incita la ură și discriminare împotriva femeilor. Gheboasă si-a petrecut seara la interogatorii. Ofițerii și procurorii de la crimă organizată Dâmbovița îl filau de câteva ore într-o operațiune antidrog. Așa că interpretul de muzică trap a trebuit să dea explicații înainte să fie pus sub invinuire.

Împotriva artistului a fost începută urmărirea penală pentru deținere de droguri de risc.

Potrivit unor surse apropiate de anchetă, Gheboasă ar fi fost oprit, în trafic, pe o stradă din București, de agenții Brigăzii Rutiere iar la controlul corporal, ofițerii antidrog ar fi găsit asupra lui o cantitate neprecizată de canabis. Așa că a fost dus cu mandat la Târgoviște, la biroul de combatere a crimei organizate.

Dacă Gheboasă a fost lăsat să plece acasă după ce ar fi fost generos în declarații, cei patru presupuși traficanți care l-ar fi aprovizionat au fost reținuți, iar ulterior trei dintre ei au fost arestați preventiv.

Soarta lui Gheboasă este deocamdată incertă. Chiar dacă deținerea de droguri de risc pentru consum propriu este pedepsită cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă artistul, care nu are nicio măsură preventivă, are șanse mari să scape basma curată.

În multe cazuri asemănătoare, în care consumatorii au fost prinși cu cantități mici de narcotice asupra lor, procurorii au decis să renunțe la urmărirea lor penală pentru că fapta nu este considerată atât de gravă și statul ar cheltui nejustificat bani pentru un proces cu miză considerată măruntă. Gheboasă nu a putut fi contactat pentru a comenta acuzațiile.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult