Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Gestul unei tinere pentru a dovedi că posteriorul ei e natural. A postat totul pe Instagram

O tânără de 19 ani din California, care se mândrește cu posteriorul ei postând des fotografii pe Instagram, a fost nevoită să apeleze la un chirurg plastician.

Nu pentru a-i aduce îmbunătățiri, așa cum s-ar crede, ci pentru ca medical chirurg să confirme că posteriorul este cât se poate de natural. Și asta pentru că mulți dintre cei care o urmăresc pe Instagram susțin că de fapt fotografiile ei sunt trucate și că posteriorul ei nu ar fi natural.

După ce a fost bombardată cu comentarii răutăcioase, Daisy Keech a decis că trebuie să meargă la un chirurg plastician din Beverly Hills, iar consultația cu Ashkan Ghavami a fost postată tot pe Instagram, scrie Mirror.

MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO A ACESTUI ARTICOL

 

 

"Am în fața mea o tânără atletică, pe care natura a înzestrat-o cu un corp frumos. Posteriorul ei este natural, sunt gata să certific asta pentru toți cei de pe Instagram care nu cred acest lucru", a declarat medicul.

Video-ul s-a bucurat de peste 150.000 de like-uri, însă au fost și utilizatori cărora li s-a părut ciudat că cineva trebuie să recurgă la un astfel de gest pentru a dovedi că are un corp natural.

"Este trist că trebuie să dovedești în zilele noastre că nu ești fals", a scris unul dintre fani.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult