Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Gestul șocant făcut de o femeie, abia devenită mamă, înainte să se arunce de la un etaj al Spitalului Municipal din Medgidia

Your browser doesn't support HTML5 video.

Poveste șocantă petrecută la maternitatea Spitalului din Medgidia. O femeie de 34 de ani, care tocmai devenise mama unei fetițe, a căzut de la etajul trei al unității sanitare și, din păcate, a fost găsită fără suflare.

Nu își dorea copilul și a semnat că îl lasă în grija statului.

Femeia era internată într-o rezervă a maternității din Medgidia, împreună cu mama ei. Imediat după ce a născut, tânăra i-a anunțat pe medici că vrea să renunțe la copil și să îl lase în grija statului.

Dr. Dorel Oprea, managerul Spitalului Municipal din Medgidia: „A fost consiliată în vedera abandonului, altceva ce consiliere, a fost sfătuită și răsfătuită. Decizia i-a aparținut”.

Mama femeii a fost cea care a anunțat teribilul incident. A intrat în rezerva în care era spitalizată fiica ei și, pentru că nu a găsit-o, a întrebat o asistentă unde ar putea fi. În scurt timp, tânăra a fost găsită în curtea spitalului. Echipele medicale au încercat în zadar să o resusciteze.

Citește și
Depresia, a treia cauză de deces la adolescenți. Primul ajutor îl poate da medicul de familie
Depresia, a treia cauză de deces la adolescenți. Primul ajutor îl poate da medicul de familie

Dr. Dorel Oprea, managerul Spitalului Municipal Medgidia: „Am fost informat de către directorul medical că o pacientă din secția obstretică s-a aruncat pe geamul din salonul unde era internată. Pacienta în vârstă de 34 de ani cu pregătire peste medie, absolventă a unei facultăți care, în prealabil, a solicitat asistenței sociale abandonul copilului”.

Tânăra era la prima naștere. Imediat după operație, medicii și-au dat seama că este vulnerabilă din punct de vedere emoțional și au cerut sprijinul unui psiholog. Chiar și așa, tânăra a semnat un act prin care și-a lăsat bebelușul în grija statului.

Carmen Mocanu, directorul Direcției de Asistență Socială Medgidia: „Noi, ca Direcție de Asistență Socială, am fost solicitați de către reprezentanții Spitalului Municipal Medgidia pentru reprezentarea interesului superior al copilului. A fost întocmit procesul verbal, urmând ca copilul să fie preluat de către DGASP Constanța”.

Înainte să își pună capăt zilelor, femeia a lăsat o scrisoare de adio în care și-a exprimat dorința ca fetița ei să fie adoptată.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult