Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Gestul inconștient al unui șofer care a depășit pe calea ferată în timp ce trecea trenul: Două persoane au ajuns la spital

Your browser doesn't support HTML5 video.

Două persoane au ajuns la spital, după ce mașina în care erau a fost lovită de un tren. Totul s-a întâmplat la trecerea la nivel cu calea ferată din Urseni, de lângă Timișoara.  

Pasagera din vehicul a rămas încarcerată și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru scoaterea ei.

În garnitura de tren ce mergea de la Lugoj spre Timișoara erau 60 de oameni, care au scăpat nevătămaţi.

Accidentul s-a produs puțin după ora 17.00, la o trecere la nivel cu calea ferată fără bariere, din Urseni, județul Timiș.

Șoferul de 65 de ani al autotursimului ar fi depășit alte două mașini, care așteptau trecerea trenului la indicatorul „Crucea Sfântului Andrei" și a trecut în grabă peste calea ferată, spun martorii.

În acel moment venea și garnitura de la Lugoj, iar impactul a fost inevitabil. Mașina a fost împinsă de locomotivă aproximativ 100 de metri și s-a oprit într-un cap de pod. Cele 60 de persoane care erau în tren au tras o sperietură puternică.

Citește și
Bărbat decedat după ce mașina lui a fost lovită de tren, la Bacău. Locomotiva a târât-o 400 de metri
Bărbat decedat după ce mașina lui a fost lovită de tren, la Bacău. Locomotiva a târât-o 400 de metri

Femeie: „S-a simțit destul de tare. O bubuitură foarte puternică”.

Tineri: „Veneam și noi normal așa. Deodată buf, pe jos, de-a rostogolul”.

În mașină se mai afla și o femeie, care a rămas încarcerată și a avut nevoie de intervenția salvatorilor. Imediat, la fața locului au intervenit pompierii, dar și medicii.

Alin Vicol, reprezentant ISU Timiş: „Am eliberat victima rămasă captivă și am predat-o personalului de la ambulanț[ pentru a fi transportată la spital”.

Și șoferul a ajuns la spital cu răni. Din fericire, nimeni din tren nu a fost rănit, însă circulația feroviară a fost oprită mai bine de trei ore.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult