Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Incidente șocante. Un bărbat și-a asmuțit câinii pe un trecător, iar un copil a fost atacat de un alt patruped

Your browser doesn't support HTML5 video.

Atac violent în centrul orașului Ocna Mureș: un bărbat și-a asmuțit câinii asupra unui trecător, cu o cruzime greu de explicat. Victima s-a apărat cu brațele, dar s-a ales cu câteva răni.

 

Proprietarul câinilor a fost reținut pentru că nu este la primul incident de acest fel. În schimb, un copil din Sfântu Gheorghe a fost sfâșiat de câini și este în mare pericol, iar polițiștii nu au reușit să-l identifice pe stăpânul animalelor care l-au atacat.

 

Bărbatul atacat la Ocna Mureș povestește că nu-l cunoștea pe proprietarul câinilor. L-a întâlnit pe stradă și i-a reproșat că vorbea urât. Iritat, individul și-a asmuțit animalele împotriva lui.

„A făcut de două ori din lesă: "Ia-l" și au fost câinii pe mine aici. Unul mi-a sărit la gât”, povestește victima.

Bărbatul atacat a reușit să își protejeze fața cu brațele însă a fost rănit la coapsă.

Bărbatul mușcat de câini a ajuns la spital și are nevoie de mai multe zile de îngrijire medicală. Proprietarul câinilor a fost reținut. Individul a mai avut probleme cu legea, din același motiv. „În luna decembrie a anului trecut, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru că nu și-a supravegheat animalele, iar acestea au mușcat un cetațean din Ocna Mureș”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

Un alt atac îngrozitor a avut loc la Sfântu Gheorghe, în Covasna. Un copil de 10 ani a fost sfârtecat de câini, în timp ce se îndrepta de la școală, spre casă. Nu au existat martori la întâmplare, iar băiatul a fost găsit plin de sânge, în stradă. Abia mai respira.

Copilul a fost transferat în stare gravă la spitalul de pediatrie din Brașov. Medicii l-au operat de două ori până acum, iar mâine va suferi o nouă intervenție chirurgicală. Doctorii spun că are rani pe tot corpul. Cele mai profunde sunt la mâini, semn că băiatul a încercat să se apere.

Mama copilului bănuiește că dulăii care l-au atacat aparțin unui medic veterinar, care locuiește în zonă și are 8 câini periculoși.

„M-a sunat pe mine, mamă vino că m-au atacat câinii, sunt pe pământ, nu pot să ma mișc. Băiatul nu e prima oară când a fost atacat de câinele lui”, a spus mama copilului.

Chiar medicul veterinar l-a găsit pe copilul rănit. L-a luat în casă și i-a spălat rănile, apoi a chemat Salvarea.

„Nu era niciun câine, nimic nu era, doar copilul era, rănit. Striga: mi-e frig, mi-e frig”, a spus medicul veterinar.

Poliția anchetează cazul.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult