Modifica setarile cookie
Toate categoriile

George R.R. Martin a zburat la New York pentru a cere HBO să facă încă două sezoane din „Game of Thrones”

Serialul de succes al HBO „Game of Thrones” s-a încheiat în 2019 cu două sezoane scurtate, ceea ce a adus totalul la opt sezoane și 73 de episoade.

Dar creatorul inițial al poveștii, autorul George R.R. Martin, a propus să se revină la planul initial de 10 sezoane și 100 de episoade în total.

Noi relatări despre dorințele lui Martin pot fi găsite într-o carte intitulată „Tinderbox: HBO's Ruthless Pursuit of New Frontiers” a jurnalistului James Andrew Miller, scrie Insider.

Miller, care a realizat 757 de interviuri pentru carte, a vorbit cu agentul lui Martin, Paul Haas, și cu Richard Plepler, fostul CEO al HBO.

„George ar zbura la New York să ia prânzul cu Plepler, să-l implore să facă zece sezoane cu câte zece episoade pentru că era suficient material pentru asta și să-i spună că va fi o experiență mai satisfăcătoare și mai distractivă”, i-a spus Haas lui Miller.

Martin a spus în trecut că a crezut că „Game of Thrones” ar fi putut continua încă câțiva ani. În 2018, Martin a spus pentru Variety că nu știa de ce se termină spectacolul cu sezonul opt, deoarece era suficient material pentru a merge până la 13 sezoane.

Haas a adăugat: „George îi iubește pe Dan și pe Dave, dar după sezonul cinci, a început să-și facă griji cu privire la calea pe care o urmau pentru că George știe unde merge povestea. A început să spună: „Nu-mi urmezi șablonul”.

Serialul HBO a început să se îndepărteze de povestea lui Martin pe la sfârșitul sezonului patru. Sfârșitul serialului probabil nu a „stricat” propriul sfârșit planificat de Martin.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult