Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Gemenii din Timiș, acuzați că ar fi abuzat și violat mai mulți copii, au fost trimiși în judecată

Your browser doesn't support HTML5 video.

Cei doi frați gemeni din Timiș, acuzați că împreună cu iubita unuia dintre ei, au abuzat și violat mai mulți copii, au fost trimiși în judecată de procurori.

Cei doi frați gemeni din Timiș, acuzați că împreună cu iubita unuia dintre ei, au abuzat și violat mai mulți copii, au fost trimiși în judecată de procurori. Faptele pentru care au ajuns în instanță sunt foarte grave.

De altfel, toți copiii - victime în acest dosar - au intrat în evidența Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului și primesc consiliere psihologică.

Femeia reținută împreună cu gemenii era bonă și se folosea de acest lucru ca să intre în contact cu cât mai mulți copii.

Vara trecută de pildă, împreună cu iubitul ei, anchetatorii spun că au agresat doi minori care erau lăsaţi de părinți în grija ei. Au filmat totul și chiar l-au invitat și pe celălalt frate să participe.

În altă situație au întreținut relații intime sub ochii celor mici. Când minorii refuzau abuzurile, erau amenințați că toate filmările vor ajunge pe internet.

În total, procurorii au identificat șase victime - cea mai mare de numai 15 ani. Indivizii sunt arestați încă din primăvară, când povestea a ieșit la iveală. Cei doi gemeni - fii unui avocat -au mai fost condamnați în 2014 la trei ani de închisoare cu suspendare pentru pornografie infantilă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult