Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Gelozie dusă la extrem. Cum a fost pus la cale atacul sângeros din Arad. Bărbatul și-ar fi urmărit iubita timp de patru ani

Your browser doesn't support HTML5 video.

Autorul scenei de groază din parcarea unui supermarket din Arad ar fi vrut să-și împuște și partenera, nu doar pe presupusul ei iubit.  

Femeia a scăpat pentru că pistolul nu a funcționat, spun anchetatorii. Bărbatul împușcat și înjunghiat este în comă, în timp ce suspectul acuzat de tentativă de omor a fost arestat.

Atenție, urmează imagini și detalii care vă pot afecta emoțional!

Agresorul, în vârstă de 50 de ani, ar fi adunat furie timp de patru ani. Şi-a cumpărat inclusiv o armă letală, pentru care nu avea permis. După atac ar fi spus că își urmărea iubita de multă vreme.

Martor: „A declarat că-i urmărea de vreo patru ani de zile, că-l înșela și-i mânca toți banii cu amantul. A avut pistol la el”.

Citește și
pistol
Cine este bărbatul împușcat și înjunghiat, după ce a fost prins cu iubita unui alt bărbat. Familia crede că a fost confundat

Anchetatorii spun că a urmărit-o în parcarea unui supermarket şi a găsit-o într-o maşină împreună cu un bărbat.

Ramona Lungu, procuror purtător de cuvânt la Parchetul de pe lângă tribunalul Arad: „Din lateral pe geamul ușor coborât al portierei dreapta față a executat un foc de armă asupra persoanei de sex masculin împușcând-o în cap".

Furios a lovit-o pe femeie, apoi l-a înjunghiat pe rival. Starea lui este gravă. Medicii nu au reușit să extragă glonțul.

Simina Roz, purtător de cuvânt Spitalul Județean Arad: „A ajuns la spital în stare critică, cu plăgi multiple în zona feței și cervicală. Leziunea din zona cervicală a fost provocată de un obiect ascuțit aflat încă în plagă”.

Familia lui este în stare de șoc. Bărbatul este căsătorit și are doi copii. Plecase să cumpere nişte piese de schimb pentru maşina fiicei sale și urma să îşi ia soţia, care era la o şedinţă cu părinţii. Femeia este convinsă că soţul ei a fost confundat.

Adriana Bălaj, soția bărbatului împuscat: „Nu cred nu este el cel vinovat. A picat nevinovat”.

Şi femeia de 49 de ani este internată. Are nevoie de nouă zile de îngrijiri medicale. Iubitul ei, cu care avea o relație de 25 de ani, este anchetat pentru tentativă de omor cu premeditare şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult