Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Gabriela Firea, către Cosmin Savu: ”Vreți să mă șicanați?” De ce s-a enervat primarul

Your browser doesn't support HTML5 video.

Compania de termoficare a Bucureștiului este de 2 ani și jumătate în insolvență și fiecare zi care trece fără o soluție salvatoare mărește cangrena Capitalei.

Cu toate acestea, primarul Gabriela Firea se ferește să vorbească despre problemele acute ale Bucureștiului.

”Eu îmi fac programul după nevoile față de bucureșteni, nu după emisiunile dumneavoastră”, spune edilul Bucureștiului, care evită să răspundă solicitărilor formulate în scris de către jurnalistul Cosmin Savu.

Agasată, se pare, de încercările de a primi răspunsuri la întrebările corespondentului Pro TV Cosmin Savu, doamna primar se pierde cu firea.

Primarul general Gabriela Firea: "Dumneavoastră vreți doar să mă șicanați?” Cosmin Savu: ”Nu. Aștept de 3 săptămâni o comunicare. ” Primarul general Gabriela Firea: ”Aveți o programare?” Cosmin Savu: ”Sunt solicitări scrise.” Primarul general Gabriela Firea: ”Să știți că sunt alți colegi de-ai dumneavoastră care sunt și ei și așteaptă. Eu cred că dumneavoastră nu doriți niște răspunsuri”. Cosmin Savu: ”Eu doresc! Eu doresc!” Primarul general Gabriela Firea: ”Vreți să mă șicanați și nu este demn pentru dumneavoastră și nici pentru postul pe care-l reprezentați. ” Cosmin Savu: ”Credeți că o să-mi răspundeți”? Primarul general Gabriela Firea: ”Este chiar jenant ce faceți”. Cosmin Savu: ”O să-mi răspundeți?”

Citește și
Alex Dima, Liviu Dragnea
Președintele PSD Liviu Dragnea, către Alex Dima: ”Vii cu mine în baie?”

Drept răspuns, Gabriela Firea se urcă în mașină și pleacă.

Situația complicată a termoficării Bucureștiului, povestea unuia dintre cei mai mari jucători din energia românească, ELCEN, dar și situația companiilor municipale ale Bucureștiului înființate netransparent de primăria Capitalei, duminică, 17 februarie, într-o anchetă "România, te iubesc". Primul episod din noul sezon.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult