Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Gabriela Firea a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Mesajul transmis din spital

Gabriela Firea a fost supusă, în cursul nopții de joi spre vineri, unei intervenții chirurgicale pentru remedierea unei afecțiuni a aparatului gastro-intestinal.

Operația a avut loc la Spitalul “Dr. Ioan Cantacuzino” și a fost realizată de către o echipă de medici alcătuită Dr. Eduard Catrina - medic primar chirurgie generală, Dr. Sorin Petrea - medic primar chirurgie generală și Dr. Iulia Grigore - medic specialist ATI.

Intervenția a decurs bine, fără niciun fel de complicații, pacienta aflându-se sub supraveghere post-operatorie.

”Mulţumesc mult medicilor şi întregului personal medical de la Spitalul Cantacuzino unde am fost investigată şi operată, şi Serviciului de Ambulanţă Bucuresti-Ilfov.

Am trecut printr-un moment greu, însă grija cu care am fost înconjurată m-a ajutat enorm şi mi-a sporit încă o dată încrederea în personalul medical din România, care merită tot respectul şi aprecierea noastră.

Sper că recuperarea mea să fie cât mai rapidă, pentru a-mi putea continua munca la Primăria Capitalei la întreaga capacitate fizică. Mulţumesc tuturor celor care mi-au fost alături cu un gând bun!”, este mesajul primarului general al Capitalei.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult