Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Furtunile au făcut ravagii în mai multe localități din țară. Un copac a căzut peste o mașină în mișcare, blocând pasagerii

Your browser doesn't support HTML5 video.

În România vântul a bătut nervos şi a căzut gheaţă în Bacău, Gorj, și Dolj. Furtunile au avut suficientă forță încât au retezat câmpuri cu porumb şi floarea soarelui.

În Dolj, a fost găsit trupul unui tânăr de 25 de ani. Avea arsuri şi răni ce par a fi de trăsnet. Mama îi anunţase dispariţia dimineaţa, iar poliţiştii au pornit în căutarea lui însă când l-au găsit era prea târziu. Într-o altă localitate din judeţ, un bărbat de 51 de ani și o femeie de 61 au rămas încarcerați în mașină după ce peste vehiculul aflat în mişcare s-a prăbușit de nicăieri un copac. Șoferul a fost cel care a sunat la 112. O furtună a pus joi la pământ mai mulți copaci şi în Buzău. O femeie de 53 de ani care mergea spre casă a fost rănită grav după ce o creangă dintr-o salcie a căzut peste ea. Mai multe autoturisme au fost avariate. Vijelia a distrus şi culturile din Bacău mai ales că a căzut şi gheaţă. Femeie: "De ploaie nici nu se vedea. Spuneai că e ceaţă aşa o bătea. La mine toate florile aşa s-au făcut palmieri. A fost foarte puternic, totul e la pământ. Peste tot nu numai la noi. Copacii am văzut la vecinul că se apleacă în jos de tot". Acoperișul mai multor sere de la stațiunea de cercetare legumicolă Bacău a fost distrus de grindină, iar un copac smuls din rădăcină a oprit alimentarea cu energie electrică. În Dolj a fost cod portocaliu de vreme rea. Iată cum arată acest lan de floarea soarelui după ce a bătut vântul. În Gorj autorităţile au emis un mesaj RO-alert.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult