Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Furtună puternică în Constanța. Porturile maritime au fost închise, iar valurile au depașit patru metri

Your browser doesn't support HTML5 video.

Meteorologii au anunțat pentru marți seară coduri galbene și portocalii de vânt puternic, ploi, lapoviță și ninsoare valabile în mai multe zone ale țării.

La Constanța a fost furtună, iar viteza vântului a depășit 90 de kilometri pe oră. Toate porturile maritime au fost închise, iar valurile au depașit în larg patru metri.

Și marți seara marea a fost foarte agitată, iar vântul a bătut cu putere. Codul galben a fost instituit la prânz, porturile au fost închise, iar toate manevrele navelor aflate în rada maritimă au fost suspendate.

Valurile, în larg, au depășit patru metri, iar comandanții au fost obligați să ia măsuri suplimentare de ancorare și de siguranță.

Nici pe țărm lucrurile nu au stat mai bine. Vântul a suflat atât de tare pe faleza cazinoului, încât puțini au fost cei care s-au aventurat pentru a privi spectacolul mării, care, de altfel, a fost unul magistral.

Citește și
Containere în Portul Constanța
Un muncitor a murit în Portul Constanța, strivit de un palet cu lemne. Medicii nu au mai putut să facă nimic pentru el

Temperatura de aici a fost printre cele mai ridicate din țară, dar vântul și ploaia au făcut să fie resimțită ca mult mai mică.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult