Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Furie în Italia după ce un copil a fost ucis de iubitul mamei. Femeia, alungată de la înmormântare

Scene infiorătoare s-au derulat sâmbătă, la înmormânarea micului Giuseppe, un băiețel de 7 ani ucis în bătaie de iubitul mamei sale, la Cardito, regiunea Napoli.

Rudele tatălui biologic al copilului, care consideră că și mama este responsabilă pentru tragedie, au fost la un pas de a o lua la bătaie chiar în timpul slujbei de înmormântare de la biserica Sf. Iosif.

Mama, Valentina Casa, a fost evacuată din biserică de forțele de ordine, relatează Il Messaggero.

Giuseppe, în vârstă de doar 7 ani, a murit după ce a fost bătut cu bestialitate, cu un cadru de pat, de iubitul mamei lui, Tony Essobti Badre. În timpul scandalului, bărbatul, vânzător ambulant de origine tunisiană, a lovit-o și pe sora băiețelului, cu un an mai mare. Fetița se află și acum în spital.

Tony Essobti Badre și-a recunosut faptele și a fost arestat.

Din anchetă a rezultat că Valentina Casa, 30 de ani, mama a trei copii, s-a mutat anul trecut împreună cu Badre, cu care avea o relație, după ce s-a despărțit de tatăl copiilor. Se pare că cei doi aveau o relație destul de zbuciumată, iar bărbatul era violent cu ea, dar și cu copiii ei.

După crimă, în timpul audierilor, bărbatul a spus că ”și-a pierdut capul” și că îl iubea foarte mult pe micul Giuseppe.

Sâmbătă, la înmormâtare, s-ar derulat scene extrem de tensionate. În timp ce tatăl copilului ucis o săgeta cu privirea pe fosta soție, rudele acestuia au început să țipe la femeie și să o amenințe, astfel că femeia a fost evacuată printr-o ieșire secundară.

Femeia este și ea anchetată de procuratură.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult