Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Funcționarii Primăriei Slobozia, prinși pe Netflix în timpul programului

Un control efectuat în baza de date informatică a Primăriei Slobozia (reședința de județ din Ialomița) a scos la iveală faptul că funcționarii instituției urmăreau seriale pe Netflix, transmite publicația locală Independent.

Primarul orașului, Dragoș Soare, a decis să restricționeze accesul la internet către site-uri care nu au legătură cu activitatea Primăriei. Acum, funcționarii publici au acces la internet doar în interes de serviciu.

”Am făcut în așa fel încât să renunțăm la tot ce înseamnă acti¬vități care implică hobby-uri în timpul programului de lucru. S-a limitat accesul la acele platforme și site-uri care nu aveau legătură cu munca. Poate unora nu le convine, dar trebuie să înțeleagă faptul că lucrăm pentru cetățeni și trebuie să-i ajutăm atunci când au nevoie de noi! Nu poate fi amânată o solicitare doar pentru că cineva nu are chef să-și facă treaba, pentru că urmărește postările colegilor pe rețelele de socializare sau se uită la filme”, a declarat pentru Independent primarul Dragoș Soare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult