Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Frizerie din Braşov, controlată de poliţiştii de la Transporturi. I-au cerut portofelul casierei

Your browser doesn't support HTML5 video.

Acțiune de control cel puțin stranie a Poliției Transporturi la o frizerie din centrul Brașovului.

Recepționera unității susține că unul dintre ofițeri s-a purtat că la o percheziție, fără a avea însă, mandat. Ba chiar a bruscat-o și a umilit-o în fața clienților. Patronul frizeriei îl acuză pe polițist de abuz în serviciu și aduce ca dovadă imaginile surprinse de camerele de supraveghere. După publicarea înregistrărilor, șeful Poliției Române a dispus o anchetă internă în acest caz.

Controlul inopinat a avut loc în jurul orei 16. Recepționera, recent întoarsă în țară după 20 de ani trăiți în Italia, încasa o plată făcută cu cardul de un client, când polițiștii au intrat pe ușă. Femeia spune că unul dintre ei a împiedicat-o să scoată bonul fiscal și a cerut să verifice casa de marcat.

Reclamanta: „Nu a vrut să mă lase să bat bonul fiscal. Mi-a tras mâinile de pe casa de marcat. I-am zis că e prima mea zi de muncă, să îmi dea timp că nu pot să bat repede. Până la urmă m-a tras de mână.”

Polițistul a cerut portofelul din geanta femeii, iar când aceasta a refuzat să i-l dea, a bruscat-o.

Citește și
elev retinut
Tânăr din Iași, reținut de polițiști după ce ar fi agresat sexual mai multe fete

Reclamanta: „Primul meu gând a fost că vor să jefuiască. Mi-a tras de portofel, a vrut să îmi facă percheziție în geantă. Eu l-am întrebat dacă are mandat de percheziție. A zis că el nu are nevoie.”

Controlul a durat aproximativ 2 ore. În imagini se observă cum polițistul o împinge pe femeie, ca să ajungă la rafturile pe care se aflau registrele frizeriei.

Administrator: „Și-au luat abuziv toate registrele cu programările clienților, evidențele frizerilor, nimic comercial. Mi-au spus că ei cred că avem bani ascunși în vestiar. Le-am zis să vină să îi căutăm împreună și mi-au spus că din păcate nu au mandat de percheziție.”

Patronul salonului a făcut plângere împotriva polițistului la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov.

Patronul salonului: „A avut un comportament abuziv față de o femeie, o angajată care lucrează legal să-și câștige pâine. Când au auzit că au fost filmați, și-au schimat complet atitudinea. Erau că niște îngeri, nu mai erau violenți.”

După postarea imaginilor pe internet, șeful Poliției Române a cerut verificări în acest caz. Deocamdată, poliția nu a explicat ce căutau ofițerii de la Transporturi într-o frizerie din centrul orașului.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult