Modifica setarile cookie
Toate categoriile

FOTO O mașină a căzut în Dâmbovița, în zona Podului Ciurel. Șoferul a murit

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un accident înfiorător s-a petrecut, în Capitală. Un bărbat, de numai 35 de ani a murit, după ce a pierdut controlul mașinii într-o curbă periculoasă și a căzut, cu autoturismul de pe Podul Ciurel direct, în Dâmbovița.

 

Medicii au încercat să-l resusciteze, însă într-un final l-au piedut. Șoferul a stat sub apă, rece sloi cel puțin, 10 minute. 

 

Accidentul s-a petrecut la ora 10 și 35 de minute în zona Podului Ciurel din Capitală. Șoseaua era umedă.

Bărbatul venea dinspre Crângași, iar într-o curbă a pierdut controlul mașinii și a ieșit de pe carosabil plonjand cu autoturismul în răul Dâmbovița. Polițiștii încă fac verificări pentru că vor să se asigure că în mașină nu erau și alte persoane.

Bărbat: "Gardul era legat cu sârmă, nu era nici drept, nu era fixat... Au mai fost cazuri aici."

Citește și
Timiș: Doi copii au fost la un pas să fie spulberați pe o trecere pentru pietoni
Doi copii, la un pas să fie loviți pe trecerea de pietoni, de față cu doi polițiști, în Timiș

Mașină a căzut de la doi metri înălțime.

Col. Nicolae Popa, ISU BUCUREŞȚI-ILFOV: "Din estimările noastre a stat mai mult de zece minute bărbatul în apă. Și poziția în care a fost mașina, în care s-a oprit mașina după accident, a fost dificilă. Mașina era pe plafon, cu roțile în sus."

Tânărul șofer a fost resuscitat încontinuu până la spital, dar manevrele nu au dat rezultate.

La fața locului autoritățile au intrat în alertă după ce au descoperit pe bancheta din spate a autoturismului un scaun de copil. Debitul apei a fost micșorat, iar căutările au continuat zeci de minute. În cele din urmă, salvatorii au constatat că bărbatul era singur în mașină.

Robert Rovența, ISU BUCUREŞȚI-ILFOV: "Intervenția a fost dificilă de la început, de la lansarea bărcii la apă, că e înălțimea foarte mare între albie și terenul abrupt. Cu greu am deschis ușile de la mașină. Persoană respectivă era prinsă în centuri. Am tăiat centurile, am scos-o..."

Traficul în zona a fost restricționat.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult