Modifica setarile cookie
Toate categoriile

FOTO. O cățelușă salvată de pe străzile din Dej, adoptată de ambasadorul Belgiei in Luxemburg

O cățelușă de 6 luni, salvată de pe străzile din Dej a fost adoptată de Ambasadorul Belgiei din Luxemburg, după ce a văzut anunțul postat de un ONG pe rețelele de socializare, potrivit dejeanul.ro.

Cățelușa Karen a fost salvată de pe străzile din Dej în luna septembrie de Asociaţia „Animă Pro Terra”, după ce o femeie a anunțat că un căţel speriat s-a a dăpostit sub maşina ei de câteva zile.

După ce au pus-o pe picioare, reprezentanții asociației au scos-o spre adopţie. Un ONG din Luxemburg a preluat postarea şi astfel anunțul a ajuns și la Belgiei în Luxemburg, care s-a hotărât imediat să o adopte.

Pentru că urmează să ajungă într-o țară vorbitoare de limba franceză, Karen a fost „rebotezata” şi a primit numele de Caline. Cățelușa i-a fost dusă noului stăpân chiar de ambasadorul României în Luxemburg, Lilian Zamfiroiu.

„Este un exemplu faptul că au ales să adopte un câine salvat de pe străzi și nu şi-au cumpărat unul…”, a declarat Georgeta Danciu, reprezentanta Asociaţiei Animă Pro Terra Dej.

Citește și
caine
Gestul inedit pe care îl face un câine pentru stăpânul său. Filmulețul a devenit viral

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult