Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Fostul șef al Gărzii de Mediu: 5.000 mp acoperiţi cu organe de animale, în plin soare. Miroase ca pe front, poate şi mai rău

Fostul şef al Gărzii de Mediu Octavian Berceanu a publicat pe Facebook mai multe imagini cu un câmp din Ialomița acoperit de resturi de animale aflate în descompunere. 

"Mii de metri pătrați acoperiți cu organe de animale, în soare! Domnule prim ministru Nicolae Ionel Ciucă, statul nu funcționează deloc! Ce guvern conduceți? Autoritățile române tocmai au fost acuzate de ecocid de specialiștii Comisiei Europene! Daca tot acoperiți 7 din 10 postări ale Ministerul Mediului - România cel puțin faceți ceva, orice!", a scris el pe Facebook. 

Fostul șef al Gărzii de Mediu a precizat că imaginile au fost filmate în Ialomița. 

"Ialomița! Sute de animale moarte sau piei de ovine sunt aruncate pe câmp alături de deșeuri. Am chemat Poliția Română! Nu a fost reținut niciun autovehicul care descarcă deșeuri, chiar în fața organelor de control. Faptele sunt infracțiuni, coordonate chiar de conducerea comunei. Dubele stau la rând să descarce organele animalelor. Peste 5.000 mp acoperiți cu organe de animale, în plin soare. Miroase ca pe front, poate și mai rău. Suntem în Europa? Împreună cu senatorul Dragoş Popescu membru al Comisiei de Mediu din Senat", a completat Berceanu. 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult