Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Fostul primar al Iașiului, Ionel Onofraș, reținut pentru suspiciuni de viol și agresiune sexuală

Your browser doesn't support HTML5 video.

Primul primar postdecembrist al Iașului, Ionel Onofraș, a fost reținut 24 de ore pentru suspiciuni șocante: ar fi violat și agresat sexual 3 feţe, în studioul foto pe care-l are în oraș.

Faptele s-ar fi petrecut anul trecut, şi pe baza unor mărturii, polițiștii s-au autosesizat. Ionel Onofraș, fostul primar al Iașului din primele luni de după Revoluţie este acuzat că ar fi violat și agresat sexual două feţe de 14 ani și una de 17 ani.

Niciuna dintre ele nu a depus plângere, însă polițiștii au deschis o anchetă şi au în vedere ipoteza mai multor victime.

În această dimineață, polițiștii serviciului de investigații criminale au făcut percheziții la studioul bărbatului, în căutarea de probe. Iar individul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

În 2016, Ionel Onofraș a fost condamnat definitiv, de Curtea de Apel Bacău la 4 ani și 4 luni de închisoare cu executare pentru înşelăciune şi constituire sau aderare la un grup infracţional organizat.

 

 

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult