Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Fostul prefect de Gorj Dan Morega a fost prins a patra oară fără permis la volan. Are două dosare penale pentru aceeași faptă

Fostul prefect de Gorj Dan Morega a fost depistat a patra oară la volan, luni, deși are permisul retras din motive medicale.

Polițiștii au oprit mașina fostului deputat în Târgu Jiu, iar acesta a fost dus la audieri, transmite site-ul local gds.ro.

Morega și-a chemat șoferul și acesta a urmat o autospecială la sediul Poliției Municipale Târgu Jiu, arată sursa citată.

Este a patra oară când Morega este prins la volan fără să dețină permis auto. Chiar joi noapte, pe 22 februarie, a fost filmat conducând fără permis. În plus, avea un girofar ataşat pe autoturism şi a încălcat şi alte legi de circulaţie. 

„Păi toți tâmpiții merg pe drum. Le-am mai spus și ăstora. Merg cu girofar sau fără girofar, e tot aia. Veneam cu girofarul de la București pentru că fusesem în misiune, mă întorceam”, declara atunci Dan Ilie Morega.

Politicianul, acum în vârstă de 78 de ani şi retras la pensie, nu mai are permis de conducere de o lună. Chiar familia a cerut unui medic psihiatric anularea documentului, din cauza unor probleme de sănătate, care nu îl mai fac apt pentru şofat.

Până acum are deschise două dosare penale pentru conducerea unui autovehicul fără să dețină permis auto.

Dan Ilie Morega a ocupat funcţia de prefect de Gorj mai mulți ani, apoi a devenit deputat. În 2011 a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru fapte de corupţie.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult