Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Desfășurare de forțe în Capitală. Fost polițist, ridicat cu forța după ce a amenințat o vecină și s-a baricadat în casă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat din Capitală a fost scos cu forța din casă, după șapte ore de negocieri.  

Individul, fost polițist, se baricadase în locuință după ce își amenințase cu moartea o vecină. În casa lui, polițiștii au găsit două pistoale cu glonț.

Vecină: „Mi-a spart geamul vecinul de vis-a-vis, doamnă. Bubuie. Mi-a spart geamul, mi-a spart ușa. Doamnă, soțul meu este la pat, imobilizat”.

Femeia a sunat la poliție la ora 3:28 dimineața. Discuția cu dispeceratul de urgență a fost înregistrată de o cameră de supraveghere din locuință, montată de fiul celor doi, pentru a-l observa pe tatăl imobilizat la pat.

La fața locului au sosit polițiștii Secției 18, care au constatat că vecinul recalcitrant, un fost polițist, a distrus geamul femeii. Însă individul nu a vrut să le deschidă polițiștilor, așa că agenții au plecat.

Citește și
Armata israeliana
Armata israeliană a ucis din greşeală trei ostatici care reuşiseră să scape din captivitatea Hamas

Imediat după acest moment, bărbatul de 56 de ani și-a amenințat din nou vecinii, nu numai cu bătaia, ci și cu moartea. Era nervos că oamenii și-au „permis" să cheme poliția. Disperată, femeia a sunat din nou la 112.

Crina Eșanu, purtător de cuvânt al Poliției Capitalei: „Polițiștii au revenit la adresă și au constatat că bărbatul s-a închis în locuință și ar fi refuzat orice comunicare cu polițiștii”.

Zona a fost delimitată și împânzită de forțe de ordine. Pe lângă agenți, au fost la fața locului și negociatori dar și polițiști de la SAS. După 7 ore de negocieri, polițiștii au intrat în forță peste individ.

Bărbatul se află în aceste momente în custodia polițiștilor. În tot acest timp pericolul a fost cu atât mai mare, cu cât forțele de ordine au anunțat că individul este posesor legal de armă letală.

După perchezițiile domiciliare, în locuința bărbatului au fost găsite două arme letale și un pistol neletal, deținute legal. Din cercetările poliției, a reieșit că bărbatul ar mai fi amenințat-o și în trecut pe femeie, dar ea nu a depus plângere. Vecinii spun că îl știu pe bărbat ca pe un om liniștit.

Reporter: Ce ați auzit?

Vecină: „Înjurături și geamuri sparte”.

Reporter: Domnul acesta este un fost polițist?

Vecină: „Da, îl știu foarte bine, e foarte liniștit și el și soția”.

Potrivit unor surse, fostul polițist mai este cercetat în alte două dosare penale, după ce în anul 2022 ar fi distrus mașina unui vecin care a parcat pe locul său.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult